Om oss

Barbara Andersen

Innehaver og daglig leder. Barbara er grunnlegger og innehaver av Barbara`s Natural Permanent Make up som ble grunnlagt i år 2008. Barbara startet sin karriere på Long Time Liner i Tyskland, som profesjonell linergist. 2008 flyttet Barbara til Kristiansand og etter 10 år som Elite linergist og selvstendig næringsdrivende følgte hun sine drømmer og åpnet salongen Brows&Beauty.

Less mer >>>

SYNNØVE BEATE BRUUN

Synnøve er Vågsbygds perle. Med hennes lange erfaring innen hudpleie kjenner hun Vågsbygsds damer og deres behov som ingen andre.
Hun er utdannet hud og kroppsterapeut og en ekspert til å finne akkurat det riktige produktet til din hud. Hun utfører behandlinger som massasje, fotpleie, neglbehandlinger eller brynstyling og

Less mer >>>

 

SIW THERESE THOMASSEN

Kosmetisk Dermatologisk sykepleier

Siw er vår kosmetiske dermatologiske sykepleier, og hun jobber med alt fra Restylane, Rynkebehandlinger, Skinbooster, mesoterapi, injeksjoner mot sprengte blodkar, medisinsk hudpleie, Luxus PlasmaLiner plasmapen. Hun er sertifisert Restylanebehandler med

Less mer >>>

 

Denise Ann Jenner

Autorisert fotterapeut

Fotterapeut Denise har en unik helsefaglig kompetanse på fot og ankel. Hun jobber med å behandle og forebygge lidelser knyttet til hud, muskler, skjelett og negler.
Hennes viktigste oppgave er å finne årsaken til problemer og kartlegge riktig behandling til deg.

Tina Madsen

Tina Madsen har tatt utdannelsen sin ved Sørlandets hudpleieskole. Hun har ekspertise innenfor flere felt. Massasje,fotpleie, voksing,brasiliansk voksing, negler, vipper og bryn. Tina hjelper deg gjerne med make up til din store dag eller gir deg en innføring i dag make up. Hun er perfeksjonist og setter nivået på arbeidet sitt høyt. Det viktigste for Tina er at kunden er i fokus og hun gjør sitt ytterste for å gi deg en fantastisk opplevelse.

Renata Piecyk

Renata er utdannet hud -og kroppsterapeut ‘11 . Hun er en av våre mer erfarne terapeuter når det kommer til hudpleiebehandlinger. Hun er spesialisert innenfor Thalgo , Hydradermine og fruktsyrepeelinger eller Greenpeel. Hun utfører også hårfjerning med voks , fotpleie eller brynstyling.
For Renata er det viktig at du som kommer inn i salongen blir møtt med et smil og at du skal få det best mulige resultatet!

Jae Young Bae eller «J»

«J» er vår koreansk vippedronning!
Vipper er en av «J’s» sterkeste sider. Om klassiske vipper , volume vipper , lashlift/ vippeløft eller farge av vipper og øyenbryn. Hun tryller fram looken etter din smak.Bestill time og la deg begeistre!
Jae utfører også fotpleie og neglebehandlinger etter avtale.

Less mer >>>