Vippeextensions

Glem mascara og vippetang!
Vippe extensions er en av de skjønnhetsbehandlingene som norske kvinner gjør mer og mer.
I dag vil vi rett og slett ikke bruke alt for lang tid til å sminke oss hver morgen.
Med vippe extension våkner man om morgenen og kan gå ut av senga og føle seg ganske våken før man har sminket seg (det samme gjelder permanent make up).

Lange dådyraktige vipper har lenge vært kjennetegnet på feminitet og det med god grunn – det er vel ingenting som er mer forførende enn nydelig draperte øyelokk som gir et helt spesielt glimt i øyet. Men hva gjør man når man ikke er født med slike vipper? Maskara, vippetang og vippeserum har lenge vært de eneste alternativene for å oppnå lange tykke vipper, men endelig er det noe som faktisk gir deg det uttrykket du vil ha – vippe extensions!
Hos oss kan du få vippene du alltid har drømt om som varer i ukesvis! Våre dyktige vippeteknikere har lang erfaring i å legge perfekte vippe-extensions!

Brows&Beauty tilbyr akkurat de vippene du ønsker , en rekke ulike vippe extensions som kommer i forskjellig lengde, tykkelse og bøy.
Singel/klassisk vippe extension er en behandling hvor vi limer kun én vipp på din egen øyenvipp og som gir et mer naturlig resultat.
Denne behandlingen er perfekt for deg som vil ha en mer nøytral look, men fremdeles vil ha lengre fyldigere vipper.
3D-lashes (2D-7D)/Volume vippe extensions er et annet alternativ og er supert for deg som har lyst på mer volum, tykkelse og lengde enn en klassisk vippe extension kan gi.
Denne behandlingen er designet for å gi deg voluminøse vipper og derfor setter vi på to eller flere (alt etter hvilken behandling du velger) vipper på én øyenvipp.
Tiltross for at volume-vipper gir et mer merkbart resultat er de fortsatt laget for å se mest mulig lik dine naturlige vipper.
Det som er viktig å vite før man starter:

Påfyll etter 3-4 uker.
Kom til timen helst uten sminke eller mascara!
De dyktigste behandlerne har ofte ventelister, så sett opp timer fremover, så man ikke står uten time når vippene starter å falle av.
Invester i egne produkter som makeup rens, mascara og sminke som er tilpasset vippe extensions.
Følg rådene til behandleren nøye, da oppnår man lenger varighet.